Siemka mój nick w grze to ReQQ177 mam 17 lat , jestem ogarnięty co do dawania cuboida jest bardzo dobrze z tego co wiem i jak ja to robię no to //expand (np. dajmy na to że) 30 30 up Potem wpisujemy /rg define <nazwa cuboida> <I powtórz nazwę cuboida> yy inne komendy jakie znam to są te podstawowe komendy jakie posiada gracz lub dobry gracz czy coś w tym stylu yyy Następne komendy z typy pluginu Essentials.jar będę wypisywał komendy bo co do tłumaczeń -
dużo było by pisania oki :
-/kit
-/fly
-/give
-/gm 1
-/time
-/pay
-/money
-/tpa
-/tp
-/afk
-/sell
-/heal
-/god
-/help
-/list
-/msg
-/ban
-/banip
-/unban
-/nick
-/rules
-/invsee
-/mute
-/kill
-/killall
-/kick
-/kickall
-/tempban
-/spawn
-/warp
-/sethome
-/home
-/back
-/whois
-/remove
-/clear
-/op
-/deop
Wiadomość z World edit komedy :
//set
//hsphere
//hcyl
//pyramid
//expand
//cope
//wals
//undo
//pasate
//wand
//forestgen
//up
//pumpkins
//hspcyl
Coś o mnie: Mam na imię Bartek mam 17 lat (Jestem ogarnięty ) mieszkam koło Poznania Lubię Placki interesuję się grami komputerowymi w minecrafta bardzo lubię grać mam dziewczynę chodzę do szkoły (Niestety) Lubię grać w piłkę nożną koszykówkę i siatkówkę . Moje wykształcenie to Tapicer oczywiście pracuje nie mam z tego dużego zarobku ale zawszę coś
Dlaczego to właśnie ja powinienem zostać Budowniczym-Administratorem :
Ponieważ ogarniam ludzi w jaki sposób? Np. Kickam do 3 razy za niestosowne zachowanie się na serwerze typu: Przekleństwa , Obrazy , Chetowanie , Multi-Konta
-Jestem po to aby na serwerze zapanował spokój i harmonia
-Chciałbym zapoznawać Graczy / Administrację i posiadać z nimi Bardzo dobrą relację
-Mam potencjał do budowania
-Pomogę zawsze każdemu jak będę miał czas a czasu mam dużo
To tyle z mojej strony i Pozdrawiam!
reeeeelo!!! jaki test? a tak wglgdyby rekrutacja była ON byś prawdopodobnie dostał cóż...nie w tym czasie koleżko niesetety na NIE
Zbanowany
Rekrutacja off, NIET
freedyy napisał:
reeeeelo!!! jaki test?
a tak wglgdyby rekrutacja była ON byś prawdopodobnie dostał cóż...nie w tym czasie koleżko niesetety na NIE
Hmmm chodzi o to, by sprawdzić jak on buduje To że napisze jeszcze nic nie świadczy
Dziękuję , właśnie miałem troszkę duużo zaległości w nauce więc jestem xDD mam już teraz dużo czasu więc może cie mi na próbę coś podać np. Parkour/pvp/sklep/ lub zaproponujcie mi jakąś budowle ja ją po prostu zbuduje/wykonam xD i jeśli wam się spodoba to po prostu już zostawiam decyzję wam ok więc to tyle z mojej strony i Pozdrawiam!
[imgr][/imgr]
Spoiler: