Forum Serwera Dyrtownia ;D

#1 2013-04-22 14:34:39

sonik123

Ogarnięty pisarz

Punktów :   

Podanie na junioramina

Nick na Serwerze: jojkokoko123

Znajomość komend z pluginu Essentials:9/10

Umiejętność dawania cuboida: Umniem ale czasami cie mylę ale jest spoko

Inne Komendy jakie znasz: kill wand thor killal bitre /mute ban kick  Naprzykład takie znam co podałem i jeszcze pisanie na kolorowo naprzyklad &4 i cos piszemy /say wiadomosć piszemy prze servwer i jeszcze /time day zmienia pogode na dzien a /tiem night na noc takie Własnie znam a thor i nick to szczela tego gracza a /gm zmienia tryb gry na 1 a na 0 spada na ul i jeszcze /fly i takie ip rzeczy takie znam Komendy z estinals pLIKU

Znajomość z WorldEdit i WorldGuard (Komendy) :9.10

Dlaczego właśnie ty: bo chszę nim być gram durzo w minecraft

Coś o sobie: jestem miły i pomagam na serverach

Można ci zaufać Morzna na 100procent:

#2 2013-04-23 07:19:20

relo666

Zbanowany

Punktów :   

Re: Podanie na junioramina

Zmienia pogode na dzien ??? wtf na pewno nie masz tych raz 15 raz 14 lat masz jakies 10 i nie klam. Jak bedziesz klamal i sie nie przyznasz ze tyle nie masz masz duzo mniejsze szanse Na razie NIE

#3 2013-04-23 13:04:45

sonik123

Ogarnięty pisarz

Punktów :   

Re: Podanie na junioramina

Aha dobra a ty to zawsze na nie Więc wiesz I ja mam naprawde 15lat wyrażnie napisałem i weś Nie  Widzisz po  jakiej ortografi ja pisze  I ty uważaż mnie za 11 lat czy tam 10 Ogarnij cie człowieku Poruwnaj moją orografie od swojej dobrze I jak przepczytasz to jeszcze raz To daj mi szanse i bądz na tak tak to niemam o czym gadać z tobą i tak mam 15lat i tak Uwieżcie mi chodzę do pierwszej liceum do krasiniaka i co zrobisz mi Weś ogar dobrze

Stopka forum

RSS