Znajomość komend z pluginu Essentials:
banip <ip serwera>,
suicide <giniesz>,
whois <pokazuje nam wszystkie info o graczu piszemy np whois caxixi i otrzymujecie wszystkie info o mnie,
antioch <pojawia sie tnt> ,
ban (nick) (powód)
, killall (zabija wszystkie zwierzenta wokol nas
, butcher (zabija wszystkie potwory wokół nas).
Umiejętność dawania cuboida:Najpierw piszemy <//wand i dostajemy drewnianą siekierkę po otrzymaniu zanaczamy klikając lewym przyciskiem myszy na dowolny kwadracik i wpisujemy np.<//expand 10 10up up czyli w góre i piszemy </region define12 i swój nick lub nick komu chcemy dać cuboida.
Inne Komendy jakie znasz:
Znam wile komend ale wymienie tylko najpotrzebniejsze
:help,op (wtedy daje op czyli admina i ma dostemp do gamemode 1 i gamemode 0
, /ban lub banip
,/pardon lub pardol-ip (odblokuj)
,/say powiedz
/ban list (pokazuje liste zablokowanych
,/clear (wyczyści ekwipunek),/
deop (wyłancza op)
,time set (zmienia pore dnia) itp.
Znajomość z WorldEdit i WorldGuard (Komendy) :
<//wand (dostajemy drewnianą siekiere którą zaznaczmy , długość cuboida , następnie wpisujemy >up i ilość kratek w górę i wpisujemy /region define i nazwa cuboida i dla kogo dajemy,>//expand np. 10u i //set2 wtedy pojawia nam sie ściana z dirta .
Dlaczego właśnie ty: Ponieważ jestem ogarnienty odpowiedzialny i w miarę lubiany na serverach i pracowałem na wielu serverach jako head admin.
Coś o sobie:Mam na imię Rafał i mam 14 lat.
Można ci zaufać?:Tak
Nick z gry to DefektIV
Ostatnio edytowany przez siwek99 (2013-04-13 19:29:06)
Wszystko było by fajnie gdybyś się postarał do napisania tego podania jak na razie jestem na NIE posegreguj to podanie a nie musimy szukać wszystkich komend a poza tym nie opisałeś wszystkich komend posegreguj,opisz i wtedy pogadamy drogich kolegów adminów proszę o NIE zamykanie wątku niech zedytuje to może wszystko będzie ok pozdrawiam Freed
@Edit Piotrek szybki jesteś -_-
Ostatnio edytowany przez freedyy (2013-04-07 17:45:12)
Niech ci będzie ale jedna wpadka i leżysz a co do komend to:banip <ip serwera>,
to powinno być /banip <nick gracza> to było by git ale chyba każdy domyśla się co to /banip jak narazie TAK ale pamiętaj jak mnie wkurzysz to tracisz adma papa
Freed
Zbanowany
Niet , w sumie to 50/50 komend mało , ale może coś z tego będzie
Zbanowany
Czekamy na opinie Piotrka , do niego należy decydujący głos.